repairs

Reparatie service

De motor van uw Spartamet / Hercules / Saxonette is een hoogwaardige professionele motor. In vrijwel alle gevallen is deze weer met de juiste originele onderdelen te herstellen. Door onze jaren lange ervaring met de motor van de Spartamet zijn we uitstekend in staat om uw motor te repareren en weer als nieuw te laten functioneren. Mail of belt u ons even en vraag naar de mogelijkheden.

!
2913 001 199

Revisie motor type 199 tot 499

Totaal gereviseerd draaiend gedeelte. De motor is ook voorzien van een nieuwe coating. De motor is gelijkwaardig aan nieuw. De motor wordt geleverd met inruil van uw gelijkwaardige type. Eventueel overzetten en testen van de rest van de onderdelen behoort tot de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op.
Revisie motor type199 tot 499

-

Sachs motor-testbank
Indien u de losse motor met -of- zonder wiel naar ons opstuurt zijn wij uitstekend in staat om deze te testen en proef te laten draaien.

Testbank

<div class="ovl" style="background: rgb(255, 255, 255); left: 0px; top: 0px; width: 100%; height: 100%; position: absolute; z-index: -1; cursor: pointer; opacity: 0.2;"></div>